About us

Over ons
Enfants Boutique is een elegante kinderkleding boetiek met unieke, exclusieve kinderkleding, geschikt voor elke gelegenheid. De kinderkleding die je in onze shop kunt vinden is voornamelijk te herkennen aan de zachte pastelkleurtjes en de bijzondere details die gezamenlijk zorgen voor de perfecte glamour look. Onze kinderkleding collectie is altijd gevarieerd en modieus, waardoor er voor elk speciaal moment een kledingstuk in onze shop te vinden is. Wij hebben de meest bijzondere kinderkleding voor verjaardagen, communies, doopsels en trouwerijen, maar je kunt net zo goed bij ons terecht voor de kinderkleding die je ‘gewoon op maandag’ aantrekt.

Enfants Exclusive
Opvallend is dat onze kinderkleding collecties regelmatig zullen wisselen, om er onder andere voor te zorgen dat de kinderkleding uit onze shop exclusief blijft. Exclusiviteit staat bij ons hoog in het vaandel en omdat wij dit zo belangrijk vinden zullen wij altijd blijven zoeken naar kinderkleding die weinig tot niet terug te vinden is in andere kinderkledingwinkels. Wij willen voorkomen dat het aantal kinderen die in dezelfde outfit rondlopen overvloedig wordt en streven er altijd naar om onderscheidend te blijven in onze kinderkleding collecties.

Keedream Kollection
Niet alleen kopen wij unieke kinderkleding in om te zorgen voor exclusiviteit, wij hebben in 2015 ook een eigen kinderkledinglijn gelanceerd waardoor Enfants Boutique net dat extra stukje originaliteit met zich meedraagt om zich te kunnen onderscheiden van de rest. Onze eigen kinderkledinglijn genaamd Keedream Kollection, bestaat onder andere uit handgemaakte feestjurken rokjes en bijpassende topjes. Alle kinderkleding uit onze eigen collectie is gemaakt van luxueuze stoffen en wordt met liefde en passie ontworpen en gecreëerd door geroutineerde coupeuses.

 

 

 

“Onze kleding is te herkennen aan de combinatie van zachte pastelkleurtjes en luxe details”- Kimberley